villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti,
sitruunan kuori ja appelsiinin kuori.
Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yhdistetään kylmästi 24 tunnin levon jälkeen. Tämä tekniikka mahdollistaa makujen maksimaalisen uuttamisen ja säilyttämisen.
70 cl
Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun makeuden ja katajanmarjan tonic-ominaisuudet. Tämä hedelmäinen liitto tuottaa erittäin harmonista giniä: herkkää, vähän katkeraa, sekä tonic- että raikasta.
Maistettaessa tuoksu on kukkainen ja hienostunut, ja maku on luumun hallitsema. Gin Arana viehättää hienostuneella katkeruudellaan sekä sitrushedelmien, absintin ja inkiväärin aromeilla.